18/19.02.15 Bangkok

Happy Chinese New Year

Bildene er tatt og redigert av meg. 

-Marta Sofie
 ( WROCLAW, 2K14 RANDOM BILDER)

- Marta Sofie

?Hva synes du om bildene?

-Marta Sofie
HeiPåDeg!

Hva er ikke bedre en iskald vanilje frappe på en sommerkveld?

-Marta Sofie

 
HeiPåDeg!

I dag måtte jeg stå opp veldig tidlig (11) fordi pappa hadde booket lunsj/middag på Mandarin Oriental Hotel. 

Dette er et fem stjerens hotell hvor alt er tipp topp kvalitet! Da vi først kom til hotellets restaurant var jeg litt skeptsik, fordi jeg er veldig kresen på mat. Alikevell kunne jeg virkelig ikke klage! Maten og ikke minst desserten var noe av det beste i mitt liv. 

I tilleg hadde pappa klart å booke et bord med utsikt på elven, som da skulle være veldig fancy. 

Etterpå tok vi en liten tur rundt for å se litt på hotellet som er virkelig vertd å se.

Hele hotellet var fyllt med nyplukket blomster som både så og luktet fantastisk!

Så om du er i Bankok og har lyst på smaken av luksus, så ta en turen innom her!

-Marta Sofie

HeiPåDeg!

Nå er det egentlig kveld her da, så nå har vi nettopp kommet hjem fra en lykte ting (vet ikke hva det kalles) som de arrangerer her på hotellet.

Synes det var utrlog kult, så da deler jeg det bare med dere! 

Det var så utrlig fint å se på når de hadde flydd opp til himmelen.


 Make a wish...

-Marta Sofie
HeiPåDeg!

I går ankom vi hotellet vår på Koh Samui i 2 tiden. Jeg synses det var utrolig flott! 

VI hadde egentlig bukket et rom med twin beds, men selfølgelig hadde de klart å rote det til litt.  Så da måtte vi vente to timer på å få rommet vårt. I mens lå vi bare ved basenget og solte oss. Så det var like så greit.

Ellers var vi i dag litt i byen og små så. Det var utrlolig varmt, så sminken min smeltet nesten.. Heheh.. Så shopping og byliv tar vi heller om kvelden. 

-Marta Sofie
HeiPåDeg!

Som fleste av dere vet har jeg vært i Malaysia 2 dager. Der var jeg på jobb som modell. Jeg skulle være med å lansere en ny smykkekolleksjon for Stedshorn og noen andre smykke selskap. 

Vi sammerbeidet også med en asiatisk superstjerne som heter Sheila Majid. Hun var utrolig koselig til min overraskelse! 

Jeg måtte stå opp kl 02.30 natten vi skule reise og ta flyet kl 6. Jeg fikk desverre ikke til å sove så jeg endte opp med å se på film. Da vi ankom møtte vi sjefen til pappa og tok et veldig fint og moderne tog til Kuala Lumpur. Jeg var utrolig sulten så på veien til hotellet stakk vi også innom Starbucks. (Yuuum!) Der kjøpte jeg en Caramell Framme og en eple-havregryn muffins. Kan ikke klage på den frokosten altså!

Da vi kom til hotellet møtte vi to andre sjefer og var med opp til 8 etasje hvor event`et skulle være. Jeg fikk så tidelt en suite for å gå å dusje og kle på meg.  Fordi jeg bare hoppet mitt i planen deres måtte jeg bare ha på meg min vitnemålsutdeling kjole. Men det var  greit.  Da jeg kom ned igjen var det en stylist som stylet to av de andre modellene. Jeg ventet på tur og synes det var veldig gøy å bli sminket av en profesjonell. 

Kl 1 hadde Sheila ankommet hotellet og jeg og de andre sjefene gikk så ned til henne og spiste lunsj på en gourme restaurant, hvor jeg også møtte kokken. Han var utrolig morsom!

Kl 3 begynte gjestene å komme, det ble servert mat og showet begynnte. Det ble så gjort en presentasjon og de andre to modellene gikk kledd rundt om kring i rommet og viste smykkene.  Etterpå gikk de andre hjem og jeg ble igjen i VIP rommmet. Der var jeg kledd i Amanda kollekjsjonen og hilset på gjester og ønsket dem velkommen.  jeg møtte blant annen en keiserinne fra Turkia og en designer fra juice de couture og noen reporterer fra Costume osv!

Dette varte i 3 timer og selv synes jeg det var veldig gøy men velidig slitsomt!

Sorry for at bildene er iphone kvalitet...
Meg, Sheila og  juice de couture designeren

-Marta Sofie
Heipådeg!

God morgen alle sammen! Håper alle sammen har hatt en fin uke. Jeg sitter nå og drikker min daglig kopp med kaffi mocha. Yum..

I dag har jeg lyst til å teste ut en ny look, som jeg kanskje skal bruke til en ny video... Så jeg har hender fulle med arbeid. Blogges da!
-Marta Sofie


 

-Marta Sofie
Hei!

I det siste har jeg vært ganske så opptatt med eksamner og lignende. Nå er det ca bare 2 uker igjen av skolen og man sko tro at nå kan vi endelig slappe av, men slik er det slettes ikke.. Vi har helt fullt med dumme prosjekter i hvert fag som skal hjelpe med forberdelse til muntlig eksam... For noe tull.. Alikevel har jeg hatt tid til litt kjekke små ting som shopping. Skal lage en mai haul også i løpet av uken. Har også hatt en veldig koselig kveld med mamm hvor vi koste oss med jordbær med sjokolade på...mmm , snadder!
-Marta SofieHei!

Da har sommere nesten kommet ! Det er faktisk så varmt at jeg tok på meg shorts i dag. Første gang i år! Så nå er det på tide å få seg litt farge også.. Så blek som jeg er.. 

Tok noen bilder i dag i solen.  Shortsen klippet jeg selv, det var en bukse fra BIK BOK som jeg aldri brukte.

Toppen jeg har på meg er fra H&H, men er fra en gammel kolleskjon.

Ja, jeg har former og er veldig stolt over det.  Takk.-Marta Sofie
Hei!

I det siste har jeg faktisk slappet av litt. Jeg ble invitert av en god venninne på en båttur i pinsehelgen. Jeg har nettopp kommet hjem. Synes det var veldig kjekt. 

Vi reiste fredag 17 mai ettermiddag og kom hjem mandagen også om ettermiddagen.

Vi kjørte først til Rennesøy og neste dag til Kvitsøy, ikke at jeg vet hvor det er..  Der var vi vertfall i to dager før vi i dag reiste hjem.  Jeg koste meg med en god bok, vi gikk også på tur og kjørte ofte på tur med en liten motorbåt. Det har vært nydelig vær i tilleg så vikk fikk grilelt :) En koselig helg var det!
-Marta Sofie


Hei! Til dere som liker mine bilder så har dere en mulighet til å følge meg på Instagram; Martasofieee.

Så til dere som gjør det takker jeg :)

Håper vi sees!

-Marta Sofieee


Marta Sofie- Kiki
Jeg er en person som drives av ironi og alt for store drømmer. Ellers er jeg eg en optimistisk pessimist og en jævla feminist.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2016 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013Kategorier


· Blogg · Fashion / Mote · Hauls · Inspiration · Mine meninger · New in · Outfits · Photography · Reiser · Skjønnhet · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits