Halla balla. 

Så ... Jeg har gått og siklet  etter noen Dr. Martens i ukesvis. Første gang jeg så dem var på Marie Husberg (Blogg her)

Jeg synes de var døds rå! Etter jeg så dem på andre blogger så måtte jeg bare ha dem.. Hehe, så jeg og typen min gikk på sko-jakt!

Synes ganske ofte synd på fyren, ettersom jeg drar han med på alle butikker.. Ahahah... 

Men etter å ha lett i alle butikker i nærmeste område, ga jeg opp og bestillte på nettet. Zalando ble min redning :D

Slenger også med bilde av hva jeg kjøpte i dag, Falsk septum fra Bik Bok og en trenings thights fra H&M.

Skal komme med et nytt innlegg hvor jeg viser hvordan septum ser ut, synes selv det ble skam fett!

Så nå er det på med tre par sokker for å gå ut skoene, wiiho ;)


Hva synes du? 

-Marta Sofie
HeiPåDeg!

I dag er det siste dag av sommerferien og siste dag med frihet. Til min overraskelse gleder jeg meg faktisk utrolig mye til å begynne på skolen igjen :D

Som de fleste av dere vet kom jeg inn på Vågen og skal gå danse linjen! Oh yes! 

Jeg ser utrlog mye frem til tre år på den nye skolen og gleder meg til å møte nye folk!

Jeg og venninnen min var også i Stavanger i dag for å hente de nye Mac`ene våres. Det var en utrooolig lang kø foran Eplehuset, hvor vi hentet dem.

Jeg har fått en Macbook Air som jeg er kjmpe fornøyd med! Jeg hadde en Pro før, men det var greit til å bytte til en mindre og lettere pc som gjør samme jobb som pro. I tilleg så krever ikke linjen min Pro, så det passet fint.

Nå skal jeg hoppe inn i dusjen og senere få meg litt sjønnhets-søvn før jeg begynnenr på skolen. 

Lykke til i morgen folkens!

- Marta Sofie
HeiPåDeg!

I dag var jeg og min mors vennine på en spontan tur til kvadrat! Seynes hun er så utrolig koselig og i tilleg til det har hun virkelig peiling på mote, og det er alltid gøy å lære mer!

Det første jeg kjøpte var en bukse fra Studio mote. Den er i fra merket Vila. Orginal kostet den 300,- kr meen fordi det var 60 % så kostet den 100 kr! Synes den er utrolig herlig å ha på i tilleg til at den er fin. Jeg kjøpte den også med tanken på at det kommer til å ha greit å ha en bukse du kan bare dra på etter danse timene, siden jeg skal gå danse linjen :)

Så kjøpte jeg endelig Tangle Teezer-The Original. Denne gleder jeg meg veldig til å bruke ettersom jeg ar hørt så mye positivt.

Jeg sliter ganske ofte med floker, og denne skal hindre det. Så jeg gleder meg velsig til å teste den ut! Denne kostet 149 kr og kan bli kjøpt på Kicks og Enklere liv.

Til syvende og sist kjøpte jeg to Bh-er fra Cubus. Som de fleste vet så bærer jeg på noen nokså tunge pupper og jeg synes de har velig gode bh`er på CUbus for de som har litt å bære på. Disse koster 99 kr pr stykk, men kjøpte de for 179 kr :)
-Marta Sofie
Hei alle sammen ! :)

Long time, no see... 

Grunnen til at jeg ikke har blogget så mye i det siste er fordi jeg rett og slett har vært opptatt. Jeg har jobbet med en dans i over en uke nå, som skal fremføres på tirsdag på en opptaksprøve til forhåpentlig vis min fremtidlige skole.  Så dagene mine har vært fulle med skole og trening. Så på fredag var den eneste fridagen min, den utnyttet jeg til å gå på shopping med venninda mi :)

Jeg skulle først og fremst finne meg en ny vårjakke, så det endte opp med en jakke fra Bik bok til nok 499-, kr, jeg skulle vist dere et bedre bilde, men lyset ble så dårlig... Får vel ta det en annen gang?:)

Uten om det gikk jeg innom min favoritt apotek Boots, hvor jeg fant meg et par goodiser :) 

Jeg fant litt fra Soap&Glory og ACO som er mine to favoritt pleie merker.
 Håret mitt er helt puff paff..


Her ser dere hva jeg kjøpte, untatt en til scrub fra ACO som jeg ikke fant når jeg skulle ta bildet.. Upssss...

ACO- soft skinbodyscrub nok 69,- kr

ACO- summer breeze bodyscrub nok 59,- kr

Soap&Glory- face soap & clarity nok 89,- kr

Soap&glory- solar powder nok 149,- krSom dere kanskje så i min sminkevideo så var jeg nesten tom for solpudder,i tilleg til det så knuste det for noen dager siden så det var helt ubrukelig.

 Så det var på tide med å prøve noe nytt :)


Her ser dere de lille samlingen min til nå av Soap&Glory produkter. (Loooove it) Finner desverre ikke lipglossen min :(

 

Det var alt for nå. Jeg kommer til å ha nok en travel uke; 

Mandag: Spansk muntlig fremføring og vurdering i gymmen.

Tirsdag: Opptaksprøve til Vågen. (Wish me good luck! )

Onsdag: Får vite hva eg kom opp i skriftig eksamen.

Torsdag: Muntlig vurdering i samfunn.

 

-Marta Sofie 
Hei hei! 

Som jeg  nevnte i mitt tidiligere innlegg så ødela jeg mitt sisste par med gode sko som jeg brukte, RIP mine første converse..

Så jeg og mamma dro ut til kvadrat fredags kveld for å ta en titt på nye sko.

Ting gikk etter plenen, men litt bedre også.. Jeg hadde veldig lenge hatt lyst på Toms, men også korte hvite converse. Jeg hadde også spurt flere av mine venner hva jeg skulle velge, og der stod jeg, "hva fillen skal jeg velge?", mamma begynnte å le av mitt luksus problem, og jeg synes selv det var patetisk. :) Til slutt klarte jeg å bestemme meg for Toms. Disse fikk jeg av pappa, så tusen takk viss du leser dette! 

Da jeg prøvde dem på var det heller ikke tvil om at det var de beste skoene jeg hadde hatt på meg i hele mitt liv, og det føtes ut som å gå med tøffler. I tilleg til det synes jeg det er en god deal at de støtter og gir det andre paret til fattige barn! Ulempen med disse er at de er veldig store i størrelsen, jeg som bruker 39-40 til vanlig bruker jeg 38 i disse.. Men men .. :) Jeg fant de forresten i butikken Fontana.

Vi tok også en tur gjennom de vanlige buttikkene jeg liker. Bik Bok og slikt.. På Vero Moda fant jeg en herlig cardigan i en fin grå nyanse til 100-, kr.

Gina Trocot fant jeg en grå balzer i en grå/hvit nyanse til 149-, kr. I tilleg  til det fant jeg også en plain t-shirt i en fin bege farge for 39-, kr.  

Jeg var også hos frisøren i går, stusset håret og klippet en skrå panelugg.

-Marta Sofie

 


Marta Sofie- Kiki
Jeg er en person som drives av ironi og alt for store drømmer. Ellers er jeg eg en optimistisk pessimist og en jævla feminist.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013Kategorier


· Blogg · Fashion / Mote · Hauls · Inspiration · New in · Outfits · Photography · Reiser · Skjønnhet · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits