Tsjorte (Decide.Commit.Succseed.) - Urban 

Bukse (litt lilla i fargen)- GIna Tricot

Sko- Vans

Deksel- H&M

 

-Marta Sofie
Heisann folkens!

Nå er det en god stund siden jeg blogget... Grunnen til dette at jeg har vært ganske så syk...

For ca 3 uker siden brant jeg meg på frytyr maskinen på jobben (MacDonlads) Brannsåret er rett ved albuen på toppen med bøyen.. Vanskelig å forklare..

På begynnelesen var det ganske greit og jeg fikk smørt på el salve som skulle hjelpe. 

Etter noen dager ble det et stygt sår. Det viste seg senere at det var oljen som hadde komt seg inn under huden og at det var en andregrads forbrenning. 

Jeg fikk også en infeksjon i såret. Jeg var hos legen med det, og fikk skrevet ut en antibiotika om såret og armen ikke ble bedre. 

Noen dager gikk og jeg gikk med bandasje hele tiden. Hånden ble dobblet så stor og jeg begynnte gå på medisin. 

Under alt dette opptredde jeg også to dager på om forestilling som heter Nærvær. 

Etter forestillingene ble jeg utrolig dårlig og gikk til legen igjen. Jeg hadde blitt allergisk mot pensilin som det viste seg senere. Jeg ble skrevet ut en ny antibiotika og en salve. Jeg fikk utslett over hele kroppen som klødde som bare F**n.  Det var ikke før på lørdag vi fant ut at jeg ikke tåler verken denne type antibiotika og salven.. Heldigvis for meg har jeg en flink lege som venn som hjalp meg. 

Nå er jeg ute og går igjen og tilbake på skolen :) 

Såret ser tusen ganger bedre ut også. Den første dansen var moderne til 

Youth - Daughter

Den andre var jazz til

Fun- Some Nights 

-Marta Sofie


 


Marta Sofie
Jeg er en person som drives av ironi og alt for store drømmer. Ellers er jeg eg en optimistisk pessimist og en jævla feminist.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2016 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013Kategorier


· Blogg · Fashion / Mote · Hauls · Inspiration · Mine meninger · New in · Outfits · Photography · Reiser · Skjønnhet · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits