HeiPåDeg! Beklager at jeg ikke har blogget på lenge, men jeg har bare vært så utrolig opptatt!

I morgen skal jeg på shopping med en kompis, så hvorfor ikke bare get litt Inspired?? :D

Bildene er fra profilen min på WEHEARTIT.

- Marta Sofie

 
HeiPåDeg!

I dag er det siste dag av sommerferien og siste dag med frihet. Til min overraskelse gleder jeg meg faktisk utrolig mye til å begynne på skolen igjen :D

Som de fleste av dere vet kom jeg inn på Vågen og skal gå danse linjen! Oh yes! 

Jeg ser utrlog mye frem til tre år på den nye skolen og gleder meg til å møte nye folk!

Jeg og venninnen min var også i Stavanger i dag for å hente de nye Mac`ene våres. Det var en utrooolig lang kø foran Eplehuset, hvor vi hentet dem.

Jeg har fått en Macbook Air som jeg er kjmpe fornøyd med! Jeg hadde en Pro før, men det var greit til å bytte til en mindre og lettere pc som gjør samme jobb som pro. I tilleg så krever ikke linjen min Pro, så det passet fint.

Nå skal jeg hoppe inn i dusjen og senere få meg litt sjønnhets-søvn før jeg begynnenr på skolen. 

Lykke til i morgen folkens!

- Marta Sofie
Hei på deg!

Dere må beklage meg, for at jeg blogger så lite i det siste. Det har seg nemlig sånn at jeg begynnte å jobbe for litt over en uke siden og det har sugt ut livet i meg.

Jeg er ansatt på McD, og må derfor også gå med en super sexy McD uniform.. (ugh.. nei). Synes det er egentlig ganske så morsomt! Folk på jobben er kjemepe trivlige og dagene går ganske raskt! Jeg jobber også med 3 av mine beste venninner så det gjør jo alt enda kjekkere!

Ellers har jeg vært med venner og møtt nye folk.

Kan virkelig ikke klage på livet nå altså!

På mandag begynner jeg også på VGs, som jeg gleder meg super mye til! Vågen here I come!

Skal også filme Haul part 2 videoen snart :)

Stay tuned!- Marta Sofie
HeiPåDeg!

I dag var jeg og min mors vennine på en spontan tur til kvadrat! Seynes hun er så utrolig koselig og i tilleg til det har hun virkelig peiling på mote, og det er alltid gøy å lære mer!

Det første jeg kjøpte var en bukse fra Studio mote. Den er i fra merket Vila. Orginal kostet den 300,- kr meen fordi det var 60 % så kostet den 100 kr! Synes den er utrolig herlig å ha på i tilleg til at den er fin. Jeg kjøpte den også med tanken på at det kommer til å ha greit å ha en bukse du kan bare dra på etter danse timene, siden jeg skal gå danse linjen :)

Så kjøpte jeg endelig Tangle Teezer-The Original. Denne gleder jeg meg veldig til å bruke ettersom jeg ar hørt så mye positivt.

Jeg sliter ganske ofte med floker, og denne skal hindre det. Så jeg gleder meg velsig til å teste den ut! Denne kostet 149 kr og kan bli kjøpt på Kicks og Enklere liv.

Til syvende og sist kjøpte jeg to Bh-er fra Cubus. Som de fleste vet så bærer jeg på noen nokså tunge pupper og jeg synes de har velig gode bh`er på CUbus for de som har litt å bære på. Disse koster 99 kr pr stykk, men kjøpte de for 179 kr :)
-Marta Sofie


Marta Sofie
Jeg er en person som drives av ironi og alt for store drømmer. Ellers er jeg eg en optimistisk pessimist og en jævla feminist.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2016 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013Kategorier


· Blogg · Fashion / Mote · Hauls · Inspiration · Mine meninger · New in · Outfits · Photography · Reiser · Skjønnhet · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits