HeiPåDeg!

Nå er det egentlig kveld her da, så nå har vi nettopp kommet hjem fra en lykte ting (vet ikke hva det kalles) som de arrangerer her på hotellet.

Synes det var utrlog kult, så da deler jeg det bare med dere! 

Det var så utrlig fint å se på når de hadde flydd opp til himmelen.


 Make a wish...

-Marta Sofie
HeiPåDeg!

I går ankom vi hotellet vår på Koh Samui i 2 tiden. Jeg synses det var utrolig flott! 

VI hadde egentlig bukket et rom med twin beds, men selfølgelig hadde de klart å rote det til litt.  Så da måtte vi vente to timer på å få rommet vårt. I mens lå vi bare ved basenget og solte oss. Så det var like så greit.

Ellers var vi i dag litt i byen og små så. Det var utrlolig varmt, så sminken min smeltet nesten.. Heheh.. Så shopping og byliv tar vi heller om kvelden. 

-Marta Sofie
HeiPåDeg!

Som fleste av dere vet har jeg vært i Malaysia 2 dager. Der var jeg på jobb som modell. Jeg skulle være med å lansere en ny smykkekolleksjon for Stedshorn og noen andre smykke selskap. 

Vi sammerbeidet også med en asiatisk superstjerne som heter Sheila Majid. Hun var utrolig koselig til min overraskelse! 

Jeg måtte stå opp kl 02.30 natten vi skule reise og ta flyet kl 6. Jeg fikk desverre ikke til å sove så jeg endte opp med å se på film. Da vi ankom møtte vi sjefen til pappa og tok et veldig fint og moderne tog til Kuala Lumpur. Jeg var utrolig sulten så på veien til hotellet stakk vi også innom Starbucks. (Yuuum!) Der kjøpte jeg en Caramell Framme og en eple-havregryn muffins. Kan ikke klage på den frokosten altså!

Da vi kom til hotellet møtte vi to andre sjefer og var med opp til 8 etasje hvor event`et skulle være. Jeg fikk så tidelt en suite for å gå å dusje og kle på meg.  Fordi jeg bare hoppet mitt i planen deres måtte jeg bare ha på meg min vitnemålsutdeling kjole. Men det var  greit.  Da jeg kom ned igjen var det en stylist som stylet to av de andre modellene. Jeg ventet på tur og synes det var veldig gøy å bli sminket av en profesjonell. 

Kl 1 hadde Sheila ankommet hotellet og jeg og de andre sjefene gikk så ned til henne og spiste lunsj på en gourme restaurant, hvor jeg også møtte kokken. Han var utrolig morsom!

Kl 3 begynte gjestene å komme, det ble servert mat og showet begynnte. Det ble så gjort en presentasjon og de andre to modellene gikk kledd rundt om kring i rommet og viste smykkene.  Etterpå gikk de andre hjem og jeg ble igjen i VIP rommmet. Der var jeg kledd i Amanda kollekjsjonen og hilset på gjester og ønsket dem velkommen.  jeg møtte blant annen en keiserinne fra Turkia og en designer fra juice de couture og noen reporterer fra Costume osv!

Dette varte i 3 timer og selv synes jeg det var veldig gøy men velidig slitsomt!

Sorry for at bildene er iphone kvalitet...
Meg, Sheila og  juice de couture designeren

-Marta Sofie
HeiPåDeg!


Nå setter jeg med ut på dypt vann med litt mobil blogging!
Jeg sitter nå på toget fra flyplassen til Kuala Lumpur(hovedstaden).
Der skal jeg være model for en dag og være med på å lansere en ny smykke kolleksjon fra ; Composa by Stenzhorn.
Legger nok ut bilder etter event'et og etter jeg har kommet tilbake til Thailand etter også en dag som turist!

-Marta Sofie
HeiPåDeg!

I dag var jeg å og beøkte Chainatown i Bankok!Det var helt utrloig, akkuratt som om du va i kina.

Det luktet veldig merkelig til tider, og for det meste visste jeg ikkke hva det var jeg så på.

Dere kommer til å se mer på vloggen min.

Siden vi skulle til et tempel og se på en svær gull buddha måtte jeg være litt mer tildekket en det jeg ville valgt selv.

Jeg kjnte at buksene klistra seg fast til meg mens vi gikk. Er jo ca 40 garder her da..

Her er i alle fall bilder av outfiten min i dag :)

Smykke; Bik Bok

Topp; BIk Bok

På leppene; Revlon- upcoming rose , shade120

Veske; Zara

Bukse; Gina Tricot (den er høy i livet)

sandaler; Bianco

-Marta Sofie 
HeiPåDeg!

Nå har tiden kommet for vlogging!

Det kan være at det kommer noen tilfeldige lydspor av og til og at kameraet dette litt til tider...

Sorry for dårlig miniatyrbilde.. Er ikke så flink på det enda.

Enjoy! ;*

 

-Marta Sofie

 
HeiPåDeg!

For noen timer siden landet jeg i Bankok. Det første som slo meg var varmen. Ikke er det bare varmt men også fuktig. Det regnet også litt på begynnelsen av dagen, så jeg var litt lei meg for at det ikke var sol..

Ellers hadde/har jeg en forferdlig jetlag. Jeg holder også på med å lage en vlog, så dere kommer il å legge merke til at jeg er veldig trøtt. Unnskyld. 

Vi har vert litt på shopping, jeg har også vært med pappa på jobb og møtt folk der, spist god mat og rett og slett sett litt her og der!

Her kommer dagens ootd og to bilder av meg på en thailandsk Starbucks lignende plass. Veldig god carmell latte!

Solbriller(øverste bilde) : Cubus

Lips- M.A.C Russian red

Topp: H&m 

Skjørt : H&M

Veske: Zara

Sko: Zara

-Marta Sofie

 
Så da var det endelig på tide med en ny inspirasjons kollasje!

Selv om det er sommer, så satser jeg på de mest nøytrale fargene som kler alle.

Creds til weheart it!

- Marta Sofie

 
Heipådeg!

Så i de siste ukene har jeg gått å tenkt på hva jeg ville gjøre med håret mitt. Det er snart sommer og da forandrer jeg alltid på håret mitt. I år bestmte jeg meg for ombre. Eller som noen også kaller dip dye.Heldig vis for meg var min godeste vennine til stde og hjalp meg. Fordi jeg ikke ville bruke 100 kroner hos en frisør så gjorde jeg det bare hjemme. Jeg er alikevell kjmpefornøyd med resultatet!

Vi brukte Loreal Feria -wild ombres. Den var på salg på H&M for 100 kr. 

Kjenner att håret mitt er litt slitt så jeg får vel bruke litt god hårolje til det, vet ikke enda hvilken...

Tusen takk Anny!

Så var det litt bilder også;

FØR;

ETTER;
-Marta Sofie
Heipådeg!

Grunnen til at jeg ikke har blogget så mye i de siste dagene er fordi jeg hadde muntlig eksamen. PÅ mandag fikk vi vite hva vi kom opp i og de neste dagene brukte jeg på å forberede meg. Jeg var virkelig hardt bestemt på at dette skulle jeg klare og ta sommerfeire med god samvittighet. Jeg kom opp i norsk og fikk 6'er. Et stk stolt,glad og trøtt jente!


Q. Har dere hatt eksamen? I så fall hva kom du opp i og hvordan gikk det?

-Marta Sofie
Heipådeg!

Endelig fikk jeg meg selv til å kjøpe den lenge ønsket neglelakken av Ciate. Jeg hadde veldig lyst på en fresh sommmer farge, så jeg bestemte meg for lyse blå/ ferris wheel. Den kostet nok 129-, kr, som jeg synes er litt dyrt for en neglelakk.. Men det var verdt det! Neglelakkken har en utrolig nydelig farge, selv om den er kald så ser den bra ut. Den stivnet veldig fort, som var en liten ulempe. Jeg er vandt til at neglelakker er litt mer lause i konsistensen og tørker litt sakte.. Men det er bare til å bli vandt til den, så går det nok bra!

 
-Marta Sofie

-Marta Sofie

 
Heipådeg!

God morgen alle sammen! Håper alle sammen har hatt en fin uke. Jeg sitter nå og drikker min daglig kopp med kaffi mocha. Yum..

I dag har jeg lyst til å teste ut en ny look, som jeg kanskje skal bruke til en ny video... Så jeg har hender fulle med arbeid. Blogges da!
-Marta Sofie

Creds til WeHeartIt

-Marta Sofie


 

-Marta Sofie
Heipådeg!

Hei igjen folkens, nå er jeg endelig ferdig med min Mai haul video. Jeg håper dere liker den og kommenterer hva dere syns!

Kom gjerne med forslag til nye videoer og innlegg i kommentar feltet. 

Enjoy!

PS; Husk HD BBY!

 

-Marta Sofie


Marta Sofie
Jeg er en person som drives av ironi og alt for store drømmer. Ellers er jeg eg en optimistisk pessimist og en jævla feminist.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2016 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013Kategorier


· Blogg · Fashion / Mote · Hauls · Inspiration · Mine meninger · New in · Outfits · Photography · Reiser · Skjønnhet · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits