Noe jeg absolutt ikke klarer meg uten er  Weheartit. Der finner jeg all min inspirasjon. Nesten all da.. Til dere som ikke følger meg eller ikke har weheartit, laget jeg en liten kollasj så dere kunne få et lite innblikk på hva som er på min profil og hva som inspirerer meg.

Her finner dere meg:

-Marta Sofie

 
Hei hei! 

Som jeg  nevnte i mitt tidiligere innlegg så ødela jeg mitt sisste par med gode sko som jeg brukte, RIP mine første converse..

Så jeg og mamma dro ut til kvadrat fredags kveld for å ta en titt på nye sko.

Ting gikk etter plenen, men litt bedre også.. Jeg hadde veldig lenge hatt lyst på Toms, men også korte hvite converse. Jeg hadde også spurt flere av mine venner hva jeg skulle velge, og der stod jeg, "hva fillen skal jeg velge?", mamma begynnte å le av mitt luksus problem, og jeg synes selv det var patetisk. :) Til slutt klarte jeg å bestemme meg for Toms. Disse fikk jeg av pappa, så tusen takk viss du leser dette! 

Da jeg prøvde dem på var det heller ikke tvil om at det var de beste skoene jeg hadde hatt på meg i hele mitt liv, og det føtes ut som å gå med tøffler. I tilleg til det synes jeg det er en god deal at de støtter og gir det andre paret til fattige barn! Ulempen med disse er at de er veldig store i størrelsen, jeg som bruker 39-40 til vanlig bruker jeg 38 i disse.. Men men .. :) Jeg fant de forresten i butikken Fontana.

Vi tok også en tur gjennom de vanlige buttikkene jeg liker. Bik Bok og slikt.. På Vero Moda fant jeg en herlig cardigan i en fin grå nyanse til 100-, kr.

Gina Trocot fant jeg en grå balzer i en grå/hvit nyanse til 149-, kr. I tilleg  til det fant jeg også en plain t-shirt i en fin bege farge for 39-, kr.  

Jeg var også hos frisøren i går, stusset håret og klippet en skrå panelugg.

-Marta Sofie

 
Hei alle sammen! 

Jeg har vert mye syk i det siste og hatt utrolig mye som skjedd i den sisite preioden. Jeg ligger faktisk syk i sengen nå..

Det har egentlig vert en rolig dag med mye regn og vind, men hva annet er det å forvnte fra været i Rogaland? Det har seg faktisk slik at når jeg var på vei hjem fra skolen i dag, så klarte jeg å ødlegge det sisste paret med skoene mine.. Fantastisk.. Så jeg tror jeg skal på sko shopping på lørdag :)

Jeg var også med på en Mary Poppins forestilling sist søndag med street dance grupa mi. Det var en vellykket forestilling, selv om jeg ikke kunne dansen 100% pga at jeg hadde vert så mye syk i den perioden. Men men, det var en del av erfaringen, så til neste gang skal jeg gjøre alt for å ikke gå glipp av noen danse timer :)

Jeg planlegger også å legge ut en ny video snart, er vel jammen meg på tide.. Har noen ideer til hva det kommer til å være :)

Tilbake til i dag... Jeg lå da i sengen min og kjedet meg og gikk innom toppbloggene og Erica sin blant annet og så et innlegg som jeg likte veldig godt og bestemte meg for å reposte :)

Så her har dere en liten film som kan få opp selvtiitten til hver en nydelig jente og gutt der ute. :)

Jeg lærte veldig mye fra denne korte lille filmen, og jeg tenker at det er mange i denne verden som tenker likt som disse damene i denne filmen. Det er derfor viktig å gjøre det oppklart at andre ser deg anderledes og det er derfor ikke noe vits i å se seg selv på en negativ måte. 

Girl! Keep your head up high and smile ;)

-Marta Sofie

 

 

 
Salut-Hei!

I dag var jeg ute med moren min på en liten shopping tur. Jeg hadde lovet meg selv at jeg ikke skulle kjøpe noe, bare titte... Slik ble det ikke.

Jeg kjøpte først en veldig fin lyserosa bh fra H&M til 129-, kr.  

Jeg synes det er ofte vanskelig å finne en passende og fin bh, dersom du har så store bryster som meg. Jeg har prøvd å bruke fra Cubus, Intimissimi, Calzedonia og andre merker, likevell ble jeg aldri helt fornøyd. De var for trange,vonde,små,store,kløete osv. Denne tvert i mot synes jeg var utrolig fin og behagelig på når jeg prøvde, så jeg håper den fortseter å være slik når jeg skal bruke den også.

Den andre tingen jeg kjøpte fra H&M var en Heat Protector fra Got2b- Schwarzkopf. Denne har jeg aldri prøvd før, så det blir spennde om den faktisk virker. Som jeg nevnte tidligere i et innlegg, så har jeg da altså veldig slitt hår. Jeg har heller ikke vært så flink med å bruke varme beskyttere, så nå er det jammen på tide med å få en og bruke den.Denne kostet 79.90-, kr.

Til syvende og sist kjøpte jeg et smykke fra Bik Bok. Jeg har lenge lett etter et stort of fint smykke som passer til det meste. Jeg har mye grått,svart og hvitt i skamet mitt, derfor ville jeg ha et smykke med nøytrale farger som passer til det meste. Synes detaljene ver veldig fine og jeg er veldig fornøyd. Det hadde en pris på 200-, kr.
-Marta Sofie
Hola!

 

For noen dager siden bestilte jeg Fudge Torture Tonic Shampoo & Balsam 2 x 500ml

?Bruk Fudge Torture Tonic shampoo og balsam på hår som er ødelagt av bleking, farging, permanent eller kjemisk utretting.?

Denne har jeg prøvd før hos ei venninne, og jeg elsket den! Den lukter herlig og føles herlig ut i håret. Jeg har utrolig slitte tupper og ofte hår problemer. Jeg føler ofte at håret mitt er dødt og uten glans. Har også farget det flere ganger, som er vel grunnen til at det er slitt. I tillegg stritter og krøller jeg håret ofte, som ikke gjør det noe bedre.. Hehe..

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jeg husker veldig godt at når jeg prøvde den ca to eller tre ganger så kunne jeg se forskjell og følte håret ble silkemykt.

Så da kommer jeg til å ha silkemykt, fint, reparert og godt luktende hår! :

) Så dette blir bra. Kostet 300-, kr inkludert frakt.
Mitt første vlog innlegg.

Le og kos dere ! :*

Sanger; Jayfluent poems-just friends & jazzual suspects -funkin koobad

Lurer du på noe? Sleng en kommentar !

-Marta Sofie


Marta Sofie
Jeg er en person som drives av ironi og alt for store drømmer. Ellers er jeg eg en optimistisk pessimist og en jævla feminist.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2016 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013Kategorier


· Blogg · Fashion / Mote · Hauls · Inspiration · Mine meninger · New in · Outfits · Photography · Reiser · Skjønnhet · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits