Heisann! 

Til min reise til Thailand er det ikke mer en 9 dager til!

Snart får jeg ligge spå stranden og slikke sol og varme og gå i gatene til Bankok. 

Jeg gleder meg helt ekstremt mye! Thailand er et magisk land med masse kjmpe hyggelige mennseker, fantastisk mat og er et eventyr i seg selv.

Til denne anledning og sommeren kjøpte jeg meg derfor en ny ultra cute bikini fra Cubus. Den kostet rundt 300-. kr som ikke er sååå verst :)

Synes fargen var heilt nydelig og kommer til å se enda bedre ut når man blir litt tan :)

I tilleg hadde den så søte detaljer. 


Er dere like stoka på vår/sommer som meg? :)

-Marta Sofie
Heisann! 

Lever dere enda?

Jeg skjenner jaffal at jeg kan endelig puste ut etter en alt for lang vinter!

Da jeg våknet på fredag kunne jeg enedelig skjenne solen i ansiketet. Ååh så hærlig med vår!

Slenger til en liten vår kollasje jeg laget nettopp :)Elsker slike bilder! 

Følg meg på weheartit; Marta_sofieee

-Marta Sofie
Hei folkens!

Dette er det første serriøse innlegget på bloggen min hvor jeg deler min mening om hva jeg tenker om noen folk. Jeg vil med en gang si at dette innlegget er ikke siktet mot noen spesielle personer, men er noe jeg har observert å tenkt på i løpet av årene. 

I overskriften har jeg plassert en ganske trist "statement" . Det er fordi jeg føler det er masse folk rundt deg hver enste dag, og selv om du kanskje kjenner disse persone siden du var 4 år, gir de blanke f i hva som egentlig skjer med deg. Et vennlig smil kan sjule så mye. Hvis det er noe som skjer med deg, så kommer de løpende bort og spør hva som har skjedd. Er dette fordi de bryr seg om deg eller bare for å få hånden sin på en god og saftig nyhet? Hvordan er det at folk ikke forstår at dette kan såre enda mer? Hvorfor blander folk seg inn i andre saker, og ofte ender opp sure fordi de ikke får vite detaljer? Detter er ting som har irriter meg over lengre tid, og jeg tror de fleste har opplevd det samme. For det kan være en venn, en tilfeldig person på skolen eller bare en kollega fra jobben. Jeg sier ikke at folk skal ha lov til å spør om det går fint med deg, men bare at om de skal så bør de ha en ren hensikt. Er du ikke enig?

Noe annet er falske påstander. For noe tull! Det at en annen person kan si eller skrive noe som ikke anngår dem, bare for å provosere å skape action er noe som irriterer meg grenseløst. Når en person kommer med slike påstander viser det bare hvor lite den personen vet om saken som blir diskutert. Ikke er det bare et tegn på frekkhet men også på lack of intelligence. Falske påstander fører til rykter, noe som etter min menig kommer aldri positivt ut. Et rykte kan sitte igjen veldig lenge og kan skape problemer for flere en en person. Vill derfor bare si at folk bør tenke før de sier noe. Ganke obvious, right?

Til sist vil jeg nevne utestenging. Hva i alle dager? Hva får noen personer til å tro at de er bedre en andre? Hvis det er sminken, klærna og utsende de går i som får de til å tro at de er så mye bedre, så er det nesten bare til å begynne å grine. Jeg ha selv lagt merke til at det er nettopp personer som ikke er så opptatt av dette som er de mest vennlige. Er det fordi de vet hvordan det er å bli behandlet som drit? Eller er det bare det at de leter etter personlige egenskaper og ikke etter merkelappen som henger på personen... Selv liker jeg å pynte meg og kjøpe litt finere klær, men det kunne ikke slått meg å utestenge en person som ikke har like prioriteter som meg. Jeg lever med et håp at alle, uansett hvem de er eller hva de har gjort, har noe godt i seg som er verdt å ta vare på. Noen personer virker kalde inn og ut, fks meg, legge ikke sjul på det, tror jeg ikke er så verst innderst inne. Jeg sier ikke at du skal gå i hånda med alle å spille bestevenn, men gi folk en sjanse. 

Jeg håper jeg ikke har skremt dere vekk med den skarpe tungen min nå, men jeg tenker at noen ting er vedt å dele. Dette er noe av det. Det er ikke slik at jeg hater personer som kanskje har begått noen av disse "feila", men bare ønsker at de tenker seg om igjen, neste gang.

Peace out! <3

 

 
 

- Marta Sofie
Heisann! 

Akkuratt nå sitter jeg stuck i en matte time... Tenkte egentlig bare å oppdatere litt om hva som skjer til dere som er utrolig nysjerrige.. Yeah right.. 

Vinterferien gikk ekstremt fort! På manadg var jeg ute med venninner som dere fleste fikk med dere i forrige innlegg. Tirsdagen gikk forsovet ganske treigt ettersom jeg var bare inne og tegnet. På onsdagen, torsdagen og på fredagen var jeg på jobb... Så i tre dager har jeg gått og sniffet inn duften av fresh cheeseburger og french fries....MMM Loving it.. 

Helga har bare gått til kos. Jeg har vært med typen min, som jeg også har filmet en bf/gf tag :) Den er ikke helt ferdig enda, så jeg vet ikke når den er oppe.

Ellers så slappet jeg bare av i går og ryddet hjemme. 

I dag skal jeg være med bestevenninna mi og typen. Venninna mi er utrolig flink å synge og hun skal spille inn en sang :)

Hun har en Viddy kanal hvor hun har 10k følgere, så check her out @annypanny1

Resten av uken min kommer nok til å gå til trening (dans) og lesing av en idiotisk nynorsk bok til en skoleoppgave... Skal også prøve å dra inn litt små shopping ettersom jeg får lønn i løpet av uken. Yes!


-Hva skal dere denne uken? Hatt en fin ferie?

-Marta Sofie

 


Marta Sofie
Jeg er en person som drives av ironi og alt for store drømmer. Ellers er jeg eg en optimistisk pessimist og en jævla feminist.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2016 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013Kategorier


· Blogg · Fashion / Mote · Hauls · Inspiration · Mine meninger · New in · Outfits · Photography · Reiser · Skjønnhet · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits