HeiPåDeg!

Som fleste av dere vet har jeg vært i Malaysia 2 dager. Der var jeg på jobb som modell. Jeg skulle være med å lansere en ny smykkekolleksjon for Stedshorn og noen andre smykke selskap. 

Vi sammerbeidet også med en asiatisk superstjerne som heter Sheila Majid. Hun var utrolig koselig til min overraskelse! 

Jeg måtte stå opp kl 02.30 natten vi skule reise og ta flyet kl 6. Jeg fikk desverre ikke til å sove så jeg endte opp med å se på film. Da vi ankom møtte vi sjefen til pappa og tok et veldig fint og moderne tog til Kuala Lumpur. Jeg var utrolig sulten så på veien til hotellet stakk vi også innom Starbucks. (Yuuum!) Der kjøpte jeg en Caramell Framme og en eple-havregryn muffins. Kan ikke klage på den frokosten altså!

Da vi kom til hotellet møtte vi to andre sjefer og var med opp til 8 etasje hvor event`et skulle være. Jeg fikk så tidelt en suite for å gå å dusje og kle på meg.  Fordi jeg bare hoppet mitt i planen deres måtte jeg bare ha på meg min vitnemålsutdeling kjole. Men det var  greit.  Da jeg kom ned igjen var det en stylist som stylet to av de andre modellene. Jeg ventet på tur og synes det var veldig gøy å bli sminket av en profesjonell. 

Kl 1 hadde Sheila ankommet hotellet og jeg og de andre sjefene gikk så ned til henne og spiste lunsj på en gourme restaurant, hvor jeg også møtte kokken. Han var utrolig morsom!

Kl 3 begynte gjestene å komme, det ble servert mat og showet begynnte. Det ble så gjort en presentasjon og de andre to modellene gikk kledd rundt om kring i rommet og viste smykkene.  Etterpå gikk de andre hjem og jeg ble igjen i VIP rommmet. Der var jeg kledd i Amanda kollekjsjonen og hilset på gjester og ønsket dem velkommen.  jeg møtte blant annen en keiserinne fra Turkia og en designer fra juice de couture og noen reporterer fra Costume osv!

Dette varte i 3 timer og selv synes jeg det var veldig gøy men velidig slitsomt!

Sorry for at bildene er iphone kvalitet...
Meg, Sheila og  juice de couture designeren

-Marta Sofie


  11 kommentarer på "Modell for en dag"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noMarta Sofie - Kiki
Jeg er en person som drives av ironi og alt for store drømmer. Ellers er jeg eg en optimistisk pessimist og en jævla feminist.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2016 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013Kategorier


· Blogg · Fashion / Mote · Hauls · Inspiration · Mine meninger · New in · Outfits · Photography · Reiser · Skjønnhet · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits