Hei alle sammen! 

Jeg har vert mye syk i det siste og hatt utrolig mye som skjedd i den sisite preioden. Jeg ligger faktisk syk i sengen nå..

Det har egentlig vert en rolig dag med mye regn og vind, men hva annet er det å forvnte fra været i Rogaland? Det har seg faktisk slik at når jeg var på vei hjem fra skolen i dag, så klarte jeg å ødlegge det sisste paret med skoene mine.. Fantastisk.. Så jeg tror jeg skal på sko shopping på lørdag :)

Jeg var også med på en Mary Poppins forestilling sist søndag med street dance grupa mi. Det var en vellykket forestilling, selv om jeg ikke kunne dansen 100% pga at jeg hadde vert så mye syk i den perioden. Men men, det var en del av erfaringen, så til neste gang skal jeg gjøre alt for å ikke gå glipp av noen danse timer :)

Jeg planlegger også å legge ut en ny video snart, er vel jammen meg på tide.. Har noen ideer til hva det kommer til å være :)

Tilbake til i dag... Jeg lå da i sengen min og kjedet meg og gikk innom toppbloggene og Erica sin blant annet og så et innlegg som jeg likte veldig godt og bestemte meg for å reposte :)

Så her har dere en liten film som kan få opp selvtiitten til hver en nydelig jente og gutt der ute. :)

Jeg lærte veldig mye fra denne korte lille filmen, og jeg tenker at det er mange i denne verden som tenker likt som disse damene i denne filmen. Det er derfor viktig å gjøre det oppklart at andre ser deg anderledes og det er derfor ikke noe vits i å se seg selv på en negativ måte. 

Girl! Keep your head up high and smile ;)

-Marta Sofie

 

 

 


  2 kommentarer på "#You'reBeautiful"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noMarta Sofie - Kiki
Jeg er en person som drives av ironi og alt for store drømmer. Ellers er jeg eg en optimistisk pessimist og en jævla feminist.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2016 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013Kategorier


· Blogg · Fashion / Mote · Hauls · Inspiration · Mine meninger · New in · Outfits · Photography · Reiser · Skjønnhet · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits